MERKEVAREBYGGER'N

Kim André M. Andersen - En Verdifull Ressurs Innnen Kommunikasjon og Markedsføring

Med over 10 års erfaring som selvstendig næringsdrivende, har jeg med tid og utvikling tilegnet med en verdifull kompetanse innen fagområdene kommunikasjon og markedsutvikling, samt daglig drift av en rekke ulike bedrifter. Jeg benytter en god balanse av kunnskap og erfaring til å øke salg og merkevarens verdi for kundene jeg jobber med, der kundeporteføljen både er bred og variert. Noe av det jeg har jobbet mest med de siste årene er salgsaktivering gjennom markedsaktiviteter som eventer, aktivitet i sosialemedier, annonser og partner-relasjoner. Er du nysjerrig på hva jeg kan hjelpe til med i din bedrift? Ring eller send meg en mail så kan vi sette opp et corona vennlig møte.

Hva er jeg?

Jeg er en konsulent innen kommunikasjon og markedsføringsfaget med spisskompetanse innen salgsaktivitering. Ved å kombinere kunnskap, erfaring og kreativitet kan jeg bidra til å skape verdifulle aktiviteter for både små, mellomstore og større bedrifter. #markedsaktiviteter #produktlansering #eventer #salgsaktivtering #messer #show #annonser #sosialemedier

Hvorfor velge meg?

Med over 10 år som selvstendig næringsdrivende innen kommunikasjon og markedsføring, en bachelor fra Westerdals med toppkarakter, samt 8 års erfaring innen salg og service før dette, så er listen med kundereferanser blitt lang. Dette har gitt meg en ryggsekk med viktige verktøy og et verdifullt nettverk. Oppdragene har vært med alt fra små og mellomstore bedrifter som Hemsedal Cafe, Heim Gruppen og Home & Cottage til større bedriftert som Coop Norge, Fjällreven og Pernod Richard.

Hvor holder jeg til?

Jeg har basen min på Lysaker i Oslo, men med kunder fra både Norge og Sverige blir det mye tid på veien. Jeg foretrekker som regel å være der kunden er, og lener meg derfor på et mobilt kontor i hverdagen. Dette gjør at jeg kan være fleksibel å jobbe ute hos kunden, på kafe eller der jeg helt enkelt måtte befinne meg. #konsulent #mobiltkontor #fleksibel #norge #sverige

"For øyeblikket er Heim Gruppen, Nikkers, Fresher Approcah og Barcraft gruppen en av de jeg jobber tettest med. #horeca #retail #westerdals #kunnskap #erfaring #resultateter"

Tjenester jeg jobber med

 • Markedsaktiviteter
  • PRODUKTLANSERING, EVENT, SALGSAKTIVERING, SHOW
   Ønsker du å bli mer synlig for kundene dine? Være den kundene tenker på når de skal ut å handle neste gang? Mange i Norge undervurderer verdien og viktigheten av markedsaktiviteter som produktlanseringer, eventer og show for å aktivere salg. Ei ditt marked, ta kontroll med markedsaktiviteter!
 • Kommunikasjonsrådgivning
  • KOMMUNIKASJON
   Trenger du hjelp med budskapsformidling? Enten du skal håndtere mediekontakt, publisere en pressemelding, kommunisere til kundene i sosiale medier eller formidle et budskap internt/eksternt er det lurt å få hjelp av noen vet hva de driver med. Unngå misforståelser, tydeliggjør ditt budskap!
 • Innholdsproduksjon
  • FOTO, VIDEO, TEKST, TRYKKSAKER
   Tom for ideer til innhold i kommunikasjonskanalene? I en hverdag der alle er online og kan eksponeres for nesten hva som helst når som helst, er det ekstra viktig at man bruker de sjansene man har på å bli hørt riktig. Gjør deg selv mer interessant, bli sett og hørt!