Hopp til innholdet

K Tone Productions

ESTABLISHED 2004 IN NORWAY

Hvorfor booke et møte med meg?

Trenger du eller ditt foretak friske innspill på hvordan dere kan bli bedre på kommunikasjon, markedsføring eller sosialemedier? Dere ønsker kanskje å blåse liv i døde kanaler eller øke antall besøkende i nettbutikken? Eventuelt få noen tips på hvordan dere kan bruke AI i hverdagen?

Jeg har de siste 20 årene hjulpet norske og svenske firmaer med nettopp dette. For en stor del av kundene mine er jeg en konsulent som hjelper til å kartlegge dagens situasjon, som deretter følges opp av gode råd og strategiske grep. For andre har jeg fått en mer mikset rolle der jeg også hjelper til å gjennomføre rådene med mer operative oppgaver.

Eksempler på bransjer jeg har jobbet mot: Sport og Fritid, Destinasjoner, Restauranter og Cafeer, samt både fysiske- og nettbutikker.

Eksempler på prosjekter jeg har vært med å utforme: Tydeliggjøring av foretak, merkevarer og produkter, Markedsaktiviteter & Eventer, Innholdsproduksjon som foto, video og grafikk, Kampanjer, Visuelle profil og merkevare manualer. 

Learn More

Hvordan bruker dagens kunder meg?

Dagens hverdag består i hovedsak av prosjekt-baserte eller periode-baserte oppdrag. Enkelt forklart er dette knyttet til et konkret prosjekt eller en fast dag i uken/måneden de ønsker tilgang på meg som ressurs.

Pris eksempel på én fast dag i uken, hver måned: 24.000,- eks.mva 

Hva trenger du å tenke på?

Jeg anbefaller alle å tenke litt på hva de ønsker å forbedre eller ta tak i.
– Øke synlighet, respons eller bygge fler følgere?
– Produsere mer og bedre innehold som bilder og video?
– Aktivere nysalg eller få mer ut av eksisterende kunder?
– Skape markedsaktiviteter som engasjerer dagens kundemasse?
– Utforme kampanjer for kommende eventer eller nyheter?
– Få hjelp til å utforme en ny merkevare eller tydeliggjøre en eksisterende merkevare? 

Er første møte virkelig gratis?

Vårt første møte er selvsagt helt gratis. Det krever at vi begge setter av 25 minutter der dere får muligheten til å bli kjent med meg og jeg med hvem dere er. Om vårt første møtes føles rett blir neste fase en oppstartskonsultasjon som koster 3.000,- eks.mva. Dette gir to møter av 50 minutter hver.