DISCKJOCKEY'N

Kimmy - En DJ med lang erfaring og bredt musikkspekter

Med lang erfaring og bredt musikkspekter leverer Kimmy stemning til alle mulige sammenhenger. Kimmy har siden 2001 hatt en eller annen relasjonen til musikkbransjen, noe som er grobunnen til artistkarrieren. I dag krysses Norge på tvers, ukentlig, for å levere god stemning til det norske folket. I hovedsak er det musikk med høy gjenkjenningsfaktor som går igjen, men bak alt dette ligger også lidenskap for musikk med sjelfullt driv og funky beats. Målet er å utfordre grensene mellom klassisk popmusikk og moderne klubbmusikk, for å skape en sømløs miks mellom det kjente og ukjente.

Hva er jeg?

Jeg er en DJ som elsker å utfordre grensene mellom det kjente og ukjente med musikk fra 80, 90, 2000 tallet og helt frem til idag. Nøkkelen for å skape en minnerik kveld ligger i musikkforståelse,  overaskelsesmomentet og en interessant venue. #iamkimmy #livelovelife #livetleker #musicismyfuel

Hvorfor velge meg?

For å få en vellykket kveld er det viktig å kontroll balansen mellom faktorene "god stemning", "danseglede" og "salg" som skiller en proffesjonell DJ og en amatør. Kimmy er en spesialist på det å lese gjestene og tar kontrollen fra gjestene ankommer til de går, med musikk som aktivt påvirker de til å danse, bevege seg eller øke salget i baren.

Hvor holder jeg til?

Med utgangspunkt i Oslo kommer jeg meg enkelt rundt om i både Norge og Sverige. Oslo er en spennende by med mange ulike tilbud som gir mye inspirasjon, men jeg skal ikke legge skjul på at det er variasjon og nye plasser som gir den ekstra boosten som gjør at jeg ønsker å leverere på det nivået jeg gjør, gang på gang. #dj #norge #sverige #oslo #drammen #lillehammer #beitostølen #trysil #hemsedal #gøteborg

"De siste 5 årene har jeg jobbet med mange av de største klubbene og mest kjente plassene som er i Norge. Det som kjennetegner de fleste jeg har jobbet med er at de lang fartstid innen bransjen og leverer på et helt eget nivå, gang på gang."

Historien Bak

Kimmy, som opprinnelig heter Kim André M. Andersen, er født og oppvokst i Oslo med nær tilknyttning til musikken og livet på veien gjennom hele livet. Siden 2001 har han jobbet med en eller annen form for musikk og relasjon til musikkbransjen, noe som ergrobunnen til det som startet så smått høsten 2010. I dag krysses Norge på tvers ukentlig for å levere god stemning til norske folket.

“I hovedsak er det musikk med høy gjennkjenningsfaktor som går igjen, men bak alt dette ligger også lidenskap for musikk med sjelfullt driv og funky beats.”

Hele grunnfilosofien er ganske enkel, skap glede, spre glede og nyt livets gleder. Livet er alltid enklere om man ser det positive i denne reisen kalt livet. Om du er en av de som har fulgt meg litt så vet du jeg aktivt bruker hashtaggen #livetleker. Livet er for meg en evig lek og en lek består like mye av latter og glede som tårer og sorg.