Kimmy – En DJ med lang erfaring og bredt musikkspekter

Med lang erfaring og bredt musikkspekter leveres det underholdning til alt fra utelivs eventer til private og firma eventer. Blandt utelivs eventene finner du oppdrag fra festivaler, klubber, konserter, barer, casinoer og hoteller. Innen private og firma eventer finner du oppdrag knyttet til firmafester,  produktlanseringer, jubileer samt kundekvelder, bare for å nevne noe.

Hva er jeg?

Jeg er en DJ som elsker å utfordre grensene mellom kjent og ukjent musikk gjennom 80, 90, 2000 tallet og frem til idag. Nøkkelen for å skape en unik kveld ligger i overaskelsesmomentet.

Hvorfor velge meg?

Nøkkelen på en vellykket kveld er balansen mellom faktorene god stemning, danseglede og salg. Kimmy er en spesialist på det å lese gjestene og tar kontrollen fra de kommer til de går med musikk som aktivt påvirker de til å danse eller øke salget i baren.

Hvor holder jeg til?

Med utgangspunkt i Oslo kommer jeg meg enkelt rundt om i både Norge og Sverige. Oslo er en spennende by med mange ulike tilbud som gir mye inspirasjon, men jeg skal innrømme at jeg henter like mye inspirasjon i Stockholm og Gøteborg også.

"De siste 5 årene har jeg jobbet med mange av de største klubbene og mest kjente plassene som er i Norge. Det som kjennetegner de fleste jeg har jobbet med er at de lang fartstid innen bransjen."

Historien Bak

Kimmy, som opprinnelig heter Kim André M. Andersen, er født og oppvokst i Oslo med nær tilknyttning til musikken og livet på veien gjennom hele livet. Siden 2001 har han jobbet med en eller annen form for musikk og relasjon til musikkbransjen, noe som ergrobunnen til det som startet så smått høsten 2010. I dag krysses Norge på tvers ukentlig for å levere god stemning til norske folket.

“I hovedsak er det musikk med høy gjennkjenningsfaktor som går igjen, men bak alt dette ligger også lidenskap for musikk med sjelfullt driv og funky beats.”

Hele grunnfilosofien er ganske enkel, skap glede, spre glede og nyt livets gleder. Livet er alltid enklere om man ser det positive i denne reisen kalt livet. Om du er en av de som har fulgt meg litt så vet du jeg aktivt bruker hashtaggen #livetleker. Livet er for meg en evig lek og en lek består like mye av latter og glede som tårer og sorg.