Kim André M. Andersen – En Sterk Ressurs Innnen Kommunikasjon og Markedsføring

Med over 15 års erfaring innen salg og service har jeg blitt en sterk ressurs innen fagområdet kommunikasjon og markedsføring. Målet er å bruke min kunnskap og erfaring til å øke salget hos kundene mine. Noe av det jeg er mest kjent for er salgsaktivitering gjennom markedsaktiviteter i sosialemedier, annonser og eventer. Er du nysjerrig på hva jeg kan hjelpe til med i din bedrift? Ring eller send meg en mail så setter vi opp et møte.

Hva er jeg?

Jeg er en kommunikasjonsrådgiver med spisskompetanse innen markedsaktivitering. Ved å kombinere kunnskap, erfaring og kreativitet kan jeg bidra til å skape verdifulle salgsaktiviteter for din bedrift! #produktlansering #eventer #salgsaktivtering #messer #show #annonser #sosialemedier

Hvorfor velge meg?

Med over 15 års erfaring innen salg og service, en bachelor innen kommunikasjon fra den gode gamle Westerdals skolen og uttalig kundereferanser har jeg fått en ryggsekk som er full av verdifulle verktøy og nettverk. Jeg har jobbet mot alt fra Coop og Fjellreven til Hemsedal Cafe og Pernod Richard.

Hvor holder jeg til?

Jeg har basen min på Lysaker i Oslo, men de siste 10 årene har jeg fått kunder fra hele Skandinavia. Jeg foretrekker ofte å være der kunden er og benytter derfor såkalte mobilt kontor i hverdagen. Dette kan være alt fra at kunden vil ha meg hos seg, til at jeg jobber fra cafeer eller hjemmekontor.

"For øyeblikket er Heim Gruppen, Nikkers, Fresher Approcah og Barcraft gruppen en av de jeg jobber tettest med. #horeca #retail #westerdals #kunnskap #erfaring #resultateter"

Tjenester jeg jobber med

 • Markedsaktiviteter
  • PRODUKTLANSERING, EVENT, SALGSAKTIVERING, SHOW
   Ønsker du å bli mer synlig for kundene dine? Være den kundene tenker på når de skal ut å handle neste gang? Mange i Norge undervurderer verdien og viktigheten av markedsaktiviteter som produktlanseringer, eventer og show for å aktivere salg. Ei ditt marked, ta kontroll med markedsaktiviteter!
 • Kommunikasjonsrådgivning
  • KOMMUNIKASJON
   Trenger du hjelp med budskapsformidling? Enten du skal håndtere mediekontakt, publisere en pressemelding, kommunisere til kundene i sosiale medier eller formidle et budskap internt/eksternt er det lurt å få hjelp av noen vet hva de driver med. Unngå misforståelser, tydeliggjør ditt budskap!
 • Innholdsproduksjon
  • FOTO, VIDEO, TEKST, TRYKKSAKER
   Tom for ideer til innhold i kommunikasjonskanalene? I en hverdag der alle er online og kan eksponeres for nesten hva som helst når som helst, er det ekstra viktig at man bruker de sjansene man har på å bli hørt riktig. Gjør deg selv mer interessant, bli sett og hørt!